دانشگاه علمی کاربردی پرچمدار پیوند بین دانشگاه و صنعت است

۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۳ کد : ۴۸۷۹۳ اخبار
تعداد بازدید:۲۸۲۴
نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی پرچمدار پیوند بین دانشگاه و صنعت است.
دانشگاه علمی کاربردی پرچمدار پیوند بین دانشگاه و  صنعت است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی لرستان، امروز سه‌شنبه رئیس و  کارکنان این دانشگاه با نماینده ولی‌فقیه در استان  دیدار کردند.

حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، در سخنانی با بیان این‌که یکی از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، پیوند صنعت با دانشگاه بوده  اظهار داشت: صنعتگران باید بتوانند از علم و دانش فرهیختگان استفاده کنند و پژوهش‌ها و تحقیقات اساتید دانشگاه و دانشجویان دوره‌های تکمیلی نباید محدود به درون کتابخانه ها شود.

وی با اشاره به خلأ موجود در نظام آموزش و پرورش و ضرورت توجه به هنرستان‌ها در این رابطه، عنوان کرد: عدم ارتباط لازم و کافی بین دانشگاه و صنعت یکی از مشکلات موجود بوده که ضرورت دارد رفع شود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان مجموعه عوامل در آموزش و پرورش، دانشگاه و محیط کسب و کار، دست به دست هم داده که دانشگاهی به نام دانشگاه علمی کاربردی ایجاد شود، افزود: این دانشگاه خلأ های موجود در این رابطه را پر کرده و زمینه را برای ارائه مهارت به افراد فراهم کرده است.

حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی گام‌های رو به جلویی برداشته است، بیان داشت: اقدامات دانشگاه علمی کاربردی در راستای مهارت آموزی جای تقدیر و تشکر دارد.

وی با اشاره به اقدامات دانشگاه علمی کاربردی در راستای کیفیت بخشی به نظام آموزشی و کاربردی کردن آن، عنوان کرد: قدم‌های خوبی در این رابطه برداشته شده که شایسته تقدیر است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در ادامه با تاکید بر اینکه اگر مراکزی وجود دارد که امیدی به کیفیت بخشی به آنها وجود ندارد باید جمع آوری شوند، عنوان کرد: رشته‌های دانشگاهی باید کاربردی باشند.

وی با اشاره به ظرفیت بخش شیلات، پرورش ماهی و کشاورزی در استان لرستان، گفت: می‌توان با کمترین هزینه بیشترین بهره را برد و با استفاده از روش‌های علمی در این حوزه زمینه را برای ایجاد اشتغال فراهم کرد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی برای پیوند بین دانش نظری و دانش عملی در استان لرستان، گفت: امیدواریم با این اقدام خلأ بین دانشگاه و صنعت رفع شود، پرچمدار در این زمینه دانشگاه علمی و کاربردی است و امید می‌رود که با گام‌های مطمئن‌تر و سرعت بهتر این امر از سوی دانشگاه تحقق پیدا کند.
در این دیدار، رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان اظهار داشت: در حال حاضر بیش از هشت هزار دانشجو در ۷۸ دوره کاردانی و ۶۲ دوره کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی لرستان در حال تحصیل هستند.

سعید فرح‌بخش با اشاره به فعالیت ۲۰ مرکز آموزش علمی کاربردی در لرستان در قالب سه گروه آموزشی صنعت، خدمات، اجتماعی، فرهنگ و هنر، عنوان کرد: از این تعداد پنج مرکز در جوار صنعت داریم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان با اشاره به سیاست کیفیت گرایی در دانشگاه علمی کاربردی، بیان داشت: در این راستا از مهر ماه ۹۹، مراکز آموزشی علمی کاربردی که دارای محیط کار باشند به فعالیت خود می‌توانند ادامه بدهند.

وی  از شناسایی ظرفیت‌های بومی لرستان و تدوین رشته‌های تحصیلی بر اساس آنها خبر داد و گفت: یکی از سیاست‌های اصلی ما در استان تحقق این امر در مراکز علمی و کاربردی است.

نظر شما :